DUURZAME ELEKTRICITEIT

Duurzame energie is het heden en de toekomst waarbij duurzame elektriciteit niet mag ontbreken.

 

Enkele voordelen duurzame elektriciteit:

U verdient geld aan duurzame energie

Onafhankelijk van de steeds stijgende energieprijzen

Minder CO2 uitstoot

De waarde van uw pand stijgt

U draagt bij aan een beter milieu

 

Ozonenergie levert niet alleen complete systemen m.b.t. het opwekken van duurzame elektriciteit, maar is ook in de mogelijkheid om alles van begin tot eind voor u te regelen. De systemen die geleverd kunnen worden zijn:

PV-systemen

Hier wordt het zonlicht opgevangen in zonnepanelen en omgezet in elektriciteit, door omvormers wordt deze energie, bijvoorbeeld bij u thuis omgezet naar bruikbare stroom.

Zonnepanelen

Microwindturbines

Iedereen kan de kracht voelen van wind, met een microwindturbines kunt u deze energie omzetten naar duurzame elektriciteit. Overal in Nederland is er wind en kunt u microwindturbines toepassen, echter kan de opbrengst per provincie verschillen. Onderstaand weergegeven kaart geeft u een indicatie van de windsnelheden in Nederland.

Windkaart

Van uw dak tot aan de meterkast levert Ozonenergie complete systemen  en indien gewenst installeren wij, in eigen beheer door heel Nederland. Ook het aansluiten van een extra groep in de meterkast kunt u door ons laten regelen.

Ook kunnen wij u verder helpen met speciale toepassingen, zoals carportzonnepanelen, hybride panelen, dakpannen panelen, etc.

Heeft u interesse of is er bij u sprake van een speciale toepassing? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.