AIRCONDITIONING

Met de airconditionings van Ozonenergie kan er altijd en overal een comfortabel klimaat gecreëerd worden en dit op basis van een goede temperatuur en luchtvochtigheid in zowel woon- als werkruimtes. Want een goede klimaatbeheersing bevordert het woongenot en werkprestaties binnen uw bedrijf.

Wat doet een airconditioning:Airco

Door de hedendaagse technieken is er voor elke woon- en werkruimte een passend en vooral betaalbaar systeem mogelijk.

Ozonenergie is een uitstekende partner voor het installeren en onderhouden van airconditionings in elk kantoor-, gebouw-, en woonomgeving

Wij kunnen de volgende type airconditionings leveren:

Wandmodel

Een wandmodel is een licht en compacte unit die aan de wand wordt gemonteerd. Hier door houdt u alle ruimte vrij voor uw inrichting.

Vloer/ plafondmodel

Lichte en compacte unit die laag aan de wand of tegen het plafond gemonteerd kan worden. Bij de laatste oplossing is de unit gedeeltelijk in te bouwen.

Cassettemodel

De cassette airconditioningsystemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn. In kantoren, restaurants, winkels en woonhuizen is het cassettesysteem een perfecte oplossing. Grotendeels wordt het cassettemodel in het plafond geïntegreerd. Hetgeen wat wel zichtbaar blijft, heeft een slanke en moderne vormgeving.
Het geavanceerde luchtuitwerpsysteem garandeert een vrijwel geruisloze werking en een gelijkmatige verdeling van de lucht. Zeer geluidsarm, zowel binnen- als buitenunits.

Satelliet kanaal

Dit model wordt in het plafond weggewerkt. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. Door deze wijze houdt u zo veel mogelijk ruimte over voor uw inrichting.

Multi split

Een Multi-splitsysteem maakt het mogelijk om met één centraal buitendeel meerdere ruimtes zeer efficiënt te klimatiseren, met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte.

Vrijblijvend kunt u hierover contact met ons op nemen en geven wij graag antwoordt op uw gestelde vragen.